Signal PS-128-1S (korábban PS-128ASZ/Signal) kültéri hang-fényjelző (beépített kifújásvédelmi panel)

Signal PS-128-1S (korábban PS-128ASZ/Signal) kültéri hang-fényjelző (beépített kifújásvédelmi panel)
Kifújás elleni védelemmel
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Kültéri nyomókamrás hang-fényjelző sziréna, szabotázsvédett, vandálbiztos házban 1 hanggal. A kettős burkolat nemcsak tetszetős, de igen tartós is. Kívülről elegáns és masszív ABS, belül ellenálló és rugalmas acél.A kiváló hang és fényjelzésről a 115 dB-es nyomókamrás hangszóró és az izzó gondoskodik. A sziréna bekapcsolt állapotáról a 2db beépített LED villogása szolgáltat információt.A mikroprocesszor vezérelt elektronika 6 vagy 24 óránként teszteli a hangszórót, az izzót, és az akkumulátort. A teszt gyakorisága egy rövidzárdugó segítségével állítható, a dugó eltávolítása esetén a sziréna csak riasztás után végez tesztet. Sikeres teszt esetén felvillan az izzó. Hiba esetén a panel a tesztjelentés során működésbe hozza a „REPORT” kimenetet, felvillantja az izzót és egy rövid hangmintát hallat a hangszórón.A 9.20 verziójú sziréna panellel elérhetővé vált két új funkció: (A verzió szám megtalálható a panel bal felső oldalán):A tápelvételes indítás tiltását a „Q” jumper felhelyezésével kapcsolhatjuk be, ilyenkor a sziréna a tápfeszültség megszűnésekor nem fog elindulni. Hasznos lehet, amikor nem a riasztóközpontról történik a sziréna tápellátása és a tápegység nincs szünetmentesítve.

A hiba és teszt hangok a „NO BEEP” jumper felhelyezésével tilthatók, ekkor a sziréna csak az izzó és „REPORT” kimenetén informál bennünket, hangjelzést csak riasztáskor ad. Ezt akkor célszerű használni, ha társasházak lépcsőházába, vagy folyosójára helyezzük el a szirénát.

A Flash bemenetre egy 3 mp-nél rövidebb impulzust adva, 3 kattogó hang- és fényjelzést ad a sziréna. Ez a funkció akkor hasznos, amikor távvezérlőt használunk központvezérlésre.A szerviz bemenet segítségével a sziréna némán szerelhető. Szerviz módban a hang- és fényjelző megbontható, indítójel vagy tápelvétel hatására sem indul el.Választható negatív vagy pozitív indítás.A tamperkapcsolóval detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.A beépített szabotázspanel a sziréna belsejébe fújt tömítőhab észlelésére szolgál. A panelban egy DUAL érzékelő található, amely a téves jelzések kiszűrésére és a biztonság továbbnövelésére szolgál. A szabotázsérzékelő átlagosan 15 mA többletterhelést jelent.A többféle bekötési módnak köszönhetően a lehetőségek tárháza rendkívül nagy.A kék színű sorkapcsok leszedhetők, így könnyítve meg a szerelést.A készülék működtetéséhez legalább egy 12 V; 4,0 Ah, legfeljebb egy 12 V; 7,0 Ah akkumulátor szükséges. Az eszköz nyugalmi áramfelvétele mindössze 40 mA.A dobozban a sziréna mellett található egy leírás és egy fúrósablon a könnyebb szereléshez.Adatok:

Hang kimenet Nyomókamrás hangszóró

Sziréna típus 1 Hangú

Hangnyomás 115 dB

Szabotázs védelem Szabotázs panel , Tamper kapcsoló

LED kijelzés Életjel

Bemenetek Flash , Service , Start 1

Kimenetek Report , Tamper

6 vagy 24 óránkénti önteszt Igen

Fizikai méret 295 x 200 x 100 mm

Maximális akkumulátor méret (12 V) , 4 Ah

Ház Kettős (ABS+Acél) , Vandálbiztos

Felszerelés Falra

Kültér/Beltér Kültér

IP védettség IP34

Súly 3000 g

Tápfeszültség 13,8 V DC

Áramfelvétel 80 mA
Adatok
Gyártó
Trióda
Cikkszám
13HAFE83090
Tömeg
2 kg/db