Tájékoztató

Tisztelt Partnerünk / Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Trióda Vagyonvédelmi Kft. weboldalán, mely nyitott mind a végfelhasználók, mind a telepítők és viszonteladók számára.

Mivel ez egy nagykereskedelmi webáruház, ezért a termékek túlnyomó részénél minimális rendelési mennyiség, esetenként rendelési egység van meghatározva. Ez nem vonatkozik az AJAX termékekre, melyből akár egy darab is rendelhető, illetve végfelhasználók ingyenes telepítéssel is megrendelhetik.

 

Regisztráció

Regisztrálni a weboldal jobb felső részén található BELÉPÉS gombra, majd a REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva tud, vagy az alábbi link felkeresésével: https://www.triodabolt.hu/shop_reg.php

A regisztráció során kérem válassza ki, hogy Végfelhasználó vagy Telepítő / Viszonteladó partnerként kíván regisztrálni. A regisztráció elbírálást követően lesz érvényes.

Az elbírálást követően belépve mindenki a saját, kedvezményes árát láthatja, melyből bizonyos termékeknél extra mennyiségi kedvezményt is biztosítunk.

 

Mennyiségi kedvezmények

Az adott termékre vonatkozó mennyiségi kedvezmény és a különböző mennyiségekhez kapcsolódó árak bejelentkezést követően a termékek adatlapján, a kép alatt lévő MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY fülre kattintva tekinthető meg.

 

AJAX riasztórendszer telepítés

Amennyiben Ön végfelhasználóként regisztrál és kizárólag AJAX termékekből álló rendelése tartalmaz legalább 1 db Hub vagy Hub Plus eszközt, úgy kérésére rendszerét ingyenesen telepítjük és konfiguráljuk. Ehhez annyit kell tennie, hogy vásárláskor a szállítási módnál a „Telepítést kérek” opciót válassza. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük a telepítés részleteit. További információt IDE KATTINTVA érhet el.

Amennyiben segítségre van szüksége a rendszer összeállításához, kérem hívja az alábbi telefonszámot: +36 20 270 7605 (munkanapokon, 8.00 és 16:00 között)