Signal PS-128-3 (korábban PS-128AL-7/Signal) kültéri hang- és fényjelző (központ állapot kijelzéssel)

Signal PS-128-3 (korábban PS-128AL-7/Signal) kültéri hang- és fényjelző (központ állapot kijelzéssel)
Központ éles állapot kijelzése
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Kültéri nyomókamrás hang-fényjelző sziréna, szabotázsvédett, vandálbiztos házban központ állapot kijelzéssel. A kettős burkolat nemcsak tetszetős, de igen ellenálló és tartós is. Kívülről elegáns és masszív ABS, belül ellenálló és rugalmas acél.A kiváló hang és fényjelzésről a 115 dB-es nyomókamrás hangszóró és az izzó gondoskodik.A 3 előre beállított hang a B, C rövidzár dugók segítségével választható ki. A 7 hang a B, C jumper üresen hagyásával és szervizszál „pittyegtetésével” érhető el.1. funkció (A jumper üres): a két indító bemenetre (Start1 és Start2) adott indítás más-más hangon szólal meg, és így behatárolható a riasztás helye. A sziréna élesített állapotáról a 2 db beépített LED villogása szolgáltat információt.

2. funkció (A jumper zárt): az „A” rövidzár dugó felhelyezésével a LED-ek a START2 bemenetre adott megfelelő polaritású jellel vezérelhetők (riasztó rendszer éles állapotának jelzése).

A mikroprocesszor vezérelt elektronika 6 vagy 24 óránként teszteli a hangszórót, az izzót, és az akkumulátort. A teszt gyakorisága egy rövidzárdugó segítségével állítható. A rövidzárdugó eltávolítása esetén a sziréna csak riasztás után végez tesztet. Sikeres teszt esetén felvillan az izzó. Hiba esetén a panel a tesztjelentés során működésbe hozza a „REPORT” kimenetet, felvillantja az izzót és egy rövid hangmintát hallat a hangszórón.A Flash bemenetre egy 3 mp-nél rövidebb impulzust adva, 3 kattogó hangjelzést ad a sziréna. Ez a funkció akkor hasznos, amikor távvezérlőt használunk központvezérlésre.A szerviz bemenet segítségével a sziréna némán szerelhető. Szerviz módban a hang- és fényjelző megbontható, indítójel vagy tápelvétel hatására sem indul el.Választható negatív vagy pozitív indítás, mindkét bemenetre külön-külön.A tamperkapcsolóval detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.A többféle bekötési módnak köszönhetően a lehetőségek tárháza rendkívül nagy.A kék színű sorkapcsok leszedhetők, így könnyítve meg a szerelést.A készülék működtetéséhez legalább egy 12 V 4,0 Ah, legfeljebb egy 12 V 7,0 Ah akkumulátor szükséges. Az eszköz nyugalmi áramfelvétele mindössze 25 mA.A dobozban a sziréna mellett található egy leírás és egy fúrósablon a könnyebb szereléshez.Adatok:

Hang kimenet (Kicsi) , Nyomókamrás hangszóró

Sziréna típus 7 Hangú

Hangnyomás 115 dB

Szabotázs védelem Tamper kapcsoló

LED kijelzés Életjel , Központ állapot

Bemenetek Flash , Service , Start 1 , Start 2

Kimenetek Report , Tamper

6 vagy 24 óránkénti önteszt Igen

Fizikai méret 295 x 200 x 100 mm

Maximális akkumulátor méret (12 V) , 4 Ah , 7 Ah

Ház Kettős (ABS+Acél) , Vandálbiztos

Felszerelés Falra

Kültér/Beltér Kültér

IP védettség IP34

Súly 3000 g

Tápfeszültség 13,8 V DC

Áramfelvétel 25 mA
Adatok
Gyártó
Trióda
Cikkszám
13HAFE83100
Tömeg
2 kg/db